În Timiș continuă tăierea ilegală a copacilor

0
278

taieri copaci

Au fost prinși de jandarmi în plină acțiune, când tăiau ilegal mai mulți arbori în Timiș. Este vorba despre doi bărbați, în vârstă de 43 de ani, respectiv 38 de ani, depistați luni dimineață.

Jandarmii timișoreni împreună cu reprezentanţii Ocolului Silvic Lugoj au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii delictelor silvice în zona Ana Lugojana. Nici bine nu au început patrularea că, în jurul orei 11.30, au fost sesizați că în imediata apropiere de Hanul Ana Lugojana, două persoane execută tăieri de material lemnos.

Cei doi indivizi au tăiat 27 de ceri, gârniţă şi carpen si ii încărcau în camioane. Potrivit reprezentanților Ocolului Silvic Lugoj, pagubele produse de cei doi indivizi sunt mari. „Lemnul din specia cer, gârniţă şi carpen, tăiat ilegal, în cantitate de 16.558 metri cubi, a fost măsurat de către inspectorul silvic, prejudiciul creat ridicându-se la peste 3.000 lei”, precizează plutonier major Bocâncă Nicolae.

Persoana depistată este cercetată în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori. Oamenii legii continuă verificările pe linia combaterii delictelor silvice, iar cei prinși riscă amenzi usturătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.