UVT, instituția anului 2014 în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială

0
253

uvt

Universitatea de Vest din Timișoara, prin Departamentul de Asistență Socială, a obținut premiul Instituția anului 2014. Distincția i-a fost oferită în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială, în urma unui proces în care UVT a concurat cu alte instituții importante din România, precum Universitatea A.I.Cuza din Iași, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, Crucea Roșie.

Pentru cele 18 premii decernate la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială au fost nominalizate 599 de persoane și instituții. În etapa de vot online s-au înregistrat peste 105.000 de voturi acordate persoanelor nominalizate.

Evenimentul a avut loc ieri, la Ateneul Român din București, fiind organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, de Ziua Mondială a Asistenței Sociale, cu scopul de a recompensa performanța și excelența celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale și la promovarea profesiei de asistent social în 2014.“Premiul este o recunoaștere pentru specialiștii noștri, pentru activitatea depusă împreună cu studenții. O universitatea înseamnă mai mult decât munca din sala de curs. Ieșim în comunitate cu proiecte, cu inițiative care să aducă valoare adăugată, să dezvolte abilitățile studenților, dar și mediul în care activăm”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Decizia finală, cea de acordare a premiului Departamentului de Asistență Socială de la UVT, a fost luată în urma unui proces de jurizare desfășurat între 8 și 14 martie. Evaluarea s-a realizat în baza portofoliului de activități din anul 2014: acreditări, obținere de atestate de abilitare, granturi, publicații științifice, mobilități studențești, evenimente educative și caritabile în comunitatea locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.