Vești bune pentru pasionații sporturilor extreme! În maxim trei luni vor avea skate-park

0
308

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Municipalitatea timișoreană a mai făcut un pas pentru amenajarea skate-park-ului din Parcul Scudier. Tinerii pasionați de sporturi extreme vor avea în sfârșit un parc dedicat lor.

Potrivit primarului Nicolae Robu licitația pentru desemnarea constructorului a fost finalizată, iar lucrările încep în câteva săptămâni. Proiectul a fost câștigat de același constructor care se ocupă și de reabilitarea Liceului Nikolaus Lenau.“Nu au fost contestații, prin urmare, că anunțăm că societatea care a câștigat este SC KASDUM GF SRL. Nu pot decât să sper că voi vedea ceea ce am văzut bun la Liceul Lenau, și anume o mobilizare excepțională și un progres rapid al lucrărilor. Sper să nu văd și partea negativă pe care am vazut-o la Lenau cu manifestări, consider eu, prea nervoase și care nu sunt de natură să facă bine nici firmei”, susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Skate-park-ul va avea o suprafață de 1.500 de metri pătrați, din care 1.268 de metri pătrați sunt destinați amenajărilor efective. Acesta va fi situat la extremitatea Parcului Scudier, cu acces din bulevardul Republicii. Investiția se ridică la aproximativ 500.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.