Un JUNIOR ce face senzatie in lupta cu GREUTATILE!!

0
241

CAZA

Doua medalii de aur… Doua medalii de aur la un CAMPIONAT EUROPEAN! Alex Cazacu si-a trecut in deja impresionantul CV inca doua distinctii. Inca junior, sportivul care se pregateste la Caza Powerlifting Timisoara a reusit sa isi adjudece doua medalii de aur la Europenele de powerlifting, rezervate juniorilor, care s-au desfasurat zilele trecute la Orosháza, in Ungaria.

Timisoareanul si-a adjudecat medaliile la probele de INTINS-CULCAT si INDREPTARI! Aproape de podium a fost si George Moise, tanarul care are si el un potential deosebit, obtinand doua locuri 5.

„A fost o competitie puternica, la care au participat multi sportivi din Europa. Suntem multumiti de rezultate, peste asteptarile noastre si ne bucura faptul ca munca noastra de zi cu zi nu trece neobservata. Multumim Federatiei Romane de Powerlifting, Consiliului Judetean Timis, Primariei Timisoara, Tonic Gym, Vitabolic, si tuturor care ne-au sustinut si au crezut in noi”, ne-a spus Sorin Cazacu, antrenorul sportivilor si un nume greu in acest sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.