Medalii timisoarene la nationalele de floreta, plus participare la Cupa Europei

0
231

floreta

Un argint si un bronz pentru CSU Poli Timisoara in finalele de simplu de la floreta. Scrimera Maria Boldor (CSA Steaua) a învins-o pe Isabelle Stan (CSU Poli Timișoara) cu scorul de 15-7, joi, în finala individuală feminină a Campionatului Național de floretă senioare, găzduit de Sala de scrimă Floreasca din București.

În semifinale, Maria Boldor a învins-o pe colega sa de club Mălina Călugăreanu, cu 14-13, iar Isabelle Stan a dispus de coechipiera sa Petra Magyar cu 15-13. Învinsele și-au adjudecat medaliile de bronz.

La start s-au aliniat 20 de sportive de la CSA Steaua, CSU Poli Timișoara, CSTA București, ACS Balestra, CS Farul Constanța și CS Satu Mare, potrivit site-ului Federației Române de Scrimă.

In alta ordine de idei, Cupa Europei la floretă feminin se va desfășura la București, duminică 19 aprilie, la Sala ”Mihai Viteazul”, cu participarea a șase echipe, printre care CSA Steaua București și CSU Poli Timișoara. Celelalte formații care vor evolua la Cupa Europei sunt CDS Mangiarotti (Italia), Bourg la Reine (Franța), Hapoel Akko Romach Abirim (Israel) și Școala de scrimă Chișinău (R. Moldova).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.