Stradă închisă sâmbătă în Timișoara

0
234

harta cu strada blocata

Asociația Club Sportiv Alergotura anunță că în data de 25 aprilie, în intervalul orar 07:00 – 15:00, circulația rutieră este blocată pe str. Academician Alexandru Borza, lângă Parcul Rozelor, această porțiune de drum fiind zona de start și parte din traseul curselor evenimentului de alergare Timotion – Timișoara se mișcă.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, la care vor participa persoane de toate vârstele – copii, părinți cu bebeluși, adolescenți, tineri și adulți – inclusiv persoane cu dizabilități locomotorii, organizatorii evenimentului, cu acceptul autorităților locale, au considerat că este important ca pe str. Academician Alexandru Borza să nu circule mașini. “Sunt înscriși peste 1000 de participanți pentru cele cinci curse. Ca să evităm incidentele pe traseu și ca să asigurăm condiții de siguranță și confort pentru toată lumea este necesară blocarea circulației pe str. Academician Alexandru Borza. Le mulțumim riveranilor pentru înțelegere și regretăm orice disconfort pe care l-am putea genera șoferilor”, a spus Cristina Potra Mureșan, managerul proiectului.

Accesul pe str. Academician Alexandru Borza va fi blocat dinspre Bvd. Michelangelo, dar și dinspre străzile Gheorghe Andrasiu, Silviu Bejan, Patriarh Miron Cristea și George Enescu. Vor asigura ordinea publică echipe ale Poliției Locale, iar la fiecare intersecție vor sta echipe de voluntari.

Proiectul “Timotion – Timișoara” se mișcă este la prima ediție. Organizatorii și-au propus să promoveze prin intermediul evenimentului un stil de viață sănătos și spiritul civic. Vor beneficia de banii plătiți de participanți ca taxă de înscriere 11 proiecte ale unor organizații din Timișoara care, la rândul lor, și-au propus să ajute diferite grupuri țintă: de la persoane vârstnice, persoane cu dizabilități, până la tineri părinți, elevi, copii orfani sau bolnavi.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara și a Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.