Acțiune de amploare a jandarmilor timișeni

0
266

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Săptămână plină de evenimente pentru jandarmii timișeni, în perioada 15 – 23 aprilie. Peste 430 de  jandarmi au acţionat zilnic la nivel judeţean pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, însumând peste 70 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

Jandarmii au intervenit  în diferite situaţii pentru aplanarea unor stări conflictuale, au executat misiuni de menţinere a ordinii publice prin patrule în sistem integrat; tot în acest sens, se pot menţiona acţiunile desfăşurate de jandarmii grupării pe linia combaterii comerţului cu produse de contrabandă, acţiuni de prevenire pe linia combaterii braconajului piscicol , împreună cu lucrătorii Asociaţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură Timişoara, acţiuni împotriva tăierilor de material lemnos, împreună cu Direcţia Silvică Timişoara.

În cursul acestei săptămâni, jandarmii timişoreni au mai desfăşurat în cooperare cu poliţiştii B.C.C.O. Timişoara, sub coordonarea DIICOT, Serviciul Teritorial Timiş, o acţiune care a vizat destructurarea unui grup infracţional organizat specializat care se ocupa cu plasarea de bancnote EURO false.Totodată, în cooperare cu poliţiştii I.P.J. Timiş, au mai fost desfăşurate şi percheziţii la mai multe persoane care aveau ca obiect de activitate – contrabanda cu ţigări.

Efectivele Grupării de jandarmi Mobile Timişoara au aplicat în această săptămână, un număr de peste 90 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 12.000 lei. Au fost constatate şi 27 infracţiuni cu 28 autori identificaţi, atât independent, cât şi în cadrul cooperării cu celelalte instituţii din judeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.