Lucrările de la Clinica de Dermatologie prind contur

0
306

clinica dermatologie

Mai bine de jumătate din totalul lucrărilor Clinicii de Dermatologie din cadrul Spitalului Municipal sunt finalizate. Aici au fost executate lucrări de intervenții structurale de reamenajare a corpului principal existent, s-au construit două etaje, respectiv trei etaje pentru cele două case de lift.

Potrivit reprezentanților Direcției Instituții Școlare, Medicale, Sportive și Culturale din cadrul Primăriei, în prezent mai sunt de efectuat finisajele interioare și exterioare, instalațiile aferente, lucrări rutiere și amenajarea aleilor.

Consiliul Local Timişoara a adoptat, în primăvara anului 2013, o hotărâre care prevede mutarea Clinicii de Dermatologie de pe strada Mărăşeşti într-un cămin cu patru etaje de pe strada Daliei. Policlinica va fi situată la parter și o parte din etajul I, iar Dermatologia va fi la etajul I, unde va funcționa Ambulatorul și la etajele II și III, unde vor fi saloanele pentru pacienții internați. La ultimul etaj va fi Farmacia. În clădire vor fi un laborator, dar și o zonă didactică: sală de curs și vestiare pentru studenți, cu tot cu grupuri sanitare.

Șantierul de pe strada Daliei a început în luna mai 2014 și va fi finalizat în luna iunie 2015. Valoarea lucrărilor este de peste 9 milioane de lei, bani de la bugetul local.

policlinica dermatologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.