Actorul Eugen Cristea vine la Timișoara într-un nou spectacol

0
325

eugen-cristea

Dacă-i bal, carnaval să fie! Mița Baston, Pampon, Didina Mazu și Nae Girimea sosesc la premiera spectacolului „D’ ALE CARNAVALULUI”  , în Timișoara, cu trăsura!

Trăsura de epocă în care se vor afla personaje ale ultimei  mari comedii a lui I.L.Caragiale va defila  pe traseul: Teatrul Național – Gara de Nord – Primărie – Prefectură – C. Lugojului – Teatrul Național, astăzi, între orele 15.00 – 18.00.

Mai mult, trăsura va căra și un butoi de vin de Recaș, cu care actorul Eugen Cristea și colegii lui îi vor cinsti pe timișoreni pentru a marca împlinirea a 130 de ani de la primul spectacol cu piesa  „D’ ALE CARNAVALULUI”.

Premiera  va avea loc în această seară, de la ora 19, pe scena Teatrului Național Timișoara, iar spectatorii vor fi răsplătiți  cu câte sticlă de vin de la cramele Recaș.

Actorul Eugen Cristea revine pe scena pe care a debutat în 1976, cu un nou spectacol-eveniment: comedia ”D’ale carnavalului” de I.L.Caragiale, în regia lui Daniel Nițoi. ”Sunt foarte bucuros să dedic premiera aceasta publicului din orașul de care mă leagă, pentru totdeauna, nostalgiile debutului și ale anilor tineri de teatru. Sunt convins că  spectatorii timișoreni, cu  spiritul critic și  gustul lor teatral educat,   vor savura din plin spectacolul,  căci am respectat nu doar litera, ci, mai ales, spiritul comediei lui Caragiale. Trăim în plin <<carnaval>> politic, social, mediatic, textul lui Nenea Iancu este atât de actual și de percutant că nu are nevoie de nicio schimbare, ci doar de fidelitate și actori potriviți”, spune actorul Eugen Cristea.

Vlad Jipa, Vasile Filipescu, Jean Lemne, Oana Gabriela Drăghici, Mirela Hurjui, Isabela Iacupovici, Cornel Mihalache, Daniel Nițoi, Puiu Iordăchescu și Andrei Racu sunt doar câțiva dintre actorii care vor urca pe scenă alături de maestrul Eugen Cristea.

Biletele au prețuri de 50, 60 și 70 de lei și s-au pus în vânzare la Agenția Teatrului Național Timișoara și online, pe www.eventim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.