S-a vazut care este adevarata campioana! Timisoara spulbera Baia Mare

0
260

rugby-cu-timisoara-mai-2013-10

 

Mult mai greu pe hartie, decat pe teren. Timisoara Saracens a dominat clar derbiul campionatului cu Baia Mare si s-a impus intr-o maniera entuziasmanta dupa un meci care a facut o buna propaganda rugbiului romanesc… Meci care a fost arbitrat de o brigada franceza, iar acest lucru s-a vazut, prin maniera impecabila in care a fost condus. 33-14 pentru banateni, fara punct ofensiv, dar cu multe puncte la impresia artistica.

Doar primele minute au fost echilibrate, 3-3, insa imediat Brian Sefania a rasplatit increderea staffului tehnic pentru titularizare cu un eseu superb, urmat de altul reusit de Jack Umaga, la fel de spectaculos. La pauza, partida era in mare parte rezolvata, 20-6, celelalte puncte ale gazdelor fiind venite din piciorul lui Vali calafeteanu, iar pentru oaspeti marcand din penalitati Luke Samoa.

Baia Mare a avut o tresarire de orgoliu in partea secunda, reusind un eseu prin Dinis, prea putin pentru o echipa ce a castigat cu cantec campionatul anul trecut. Tangimana a reusit inca un eseu pentru gazde, Calafeteanu si-a facut datoria cu puncte aditionale si chiar printr-un atat de rar drop, venit pe final. 33-14 pentru Timisoara si alte cuvinte sunt de prisos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.