FOTO: Primăvara, vremea perfectă pentru escapade prin Europa

0
425

cracovia

Bucuria anotimpului cald atrage după ea bucuria ieşitului din casă, a plimbărilor cât mai lungi în aer liber, a descoperirii frumuseţilor lumii. De fiecare dată când simți nevoia unei escapade care să-ţi umple sufletul de frumuseţe, cele mai potrivite alegeri sunt city-breakurile în care, în doar câteva zile, îţi încarci bateriile pentru câteva luni.

bavaria (Small)

Agenţia de turism Ultramarin a pregătit, în această vară, destinaţii de week-end cu plecare din Timişoara: oraşe europene de o frumuseţe remarcabilă, care trebuie vizitate măcar o dată în viaţă. De la Szeged, Belgrad, Budapesta sau Viena, până la Praga, Cracovia, Bratislava, Veneţia, castelele din Bavaria sau minunile naturii din Croaţia şi Slovenia, fiecare poartă o aură de istorie îmbinată cu bogăţii vizuale de neuitat. Ultramarin are plecări cu autocare moderne şi însoţitor de grup ce oferă informaţii pe toată durata excursiei către destinaţiile prezentate.

bratislava (Small)

Szeged, frumosul oraş maghiar aflat foarte aproape de graniţa cu România, poate fi vizitat pe îndelete îtr-o excursie de o zi, începând cu Piaţa Szecheny, una dintre cele mai mari şi mai frumoase pieţe din Europa mijlocie, continuând apoi cu prefectura, construită în stil neobaroc şi legată de palatul învecinat prin „Podul Suspinelor”, Palatul Grof, Teatrul Naţional şi Piaţa Domului. Belgradul poate fi şi el vizitat într-o zi, timp suficient pentru a străbate la pas Catedrala Sfântul Sava, parcul Kalemegdan (inclusiv cetatea Belgradului), zona oraşului vechi, Piaţa Republicii sau fermecătoarea străduţă Skadarlia.

szeged (Small)

Budapesta este fermecătoare, ori de câte ori ai vizita-o. Bastionul Pescarilor, Biserica Mathias Rex, Citadela, Basilica Sfântul Ştefan, Piaţa Eroilor sau Grădina Zoologică sunt doar câteva dintre cele mai frumoase obiective ale capitalei de pe malul Dunării. Excursia durează două zile şi include şi o croazieră cu vaporaşul. Timp de trei zile, puteți vizita splendoarea maiestuoasă a Vienei, unul din cele mai frumoase oraşe ale lumii, unde timpul este întotdeauna insuficient pentru spectacolul arhitectural. Palatul Schönbrunn, palatul Hoffburg, Palatul Belvedere, Opera, Domul Sfântul Ştefan sunt doar câteva dintre opririle… obligatorii. Excursia la Praga durează patru zile şi cuprinde vizite la cele mai frumoase obiective din Oraşul Vechi, din Cartierul Mic, dar şi din Oraşul Nou, precum şi o excursie opţională la Karlovy Vary, celebra staţiune balneoclimaterică.

viena (Small)

Castelele bavareze vă vor fermeca definitiv. Herrenchiemsee, Hohenschwangau, Neuschwainstein, Nymphenburg sunt castele de basm ridicate de regele Ludovic al II-lea de Bavaria, iar pașii vi se vor pierde prin strălucirea şi opulenţa vremurilor trecute. Tot în această excursie se vizitează frumoasa Abaţie Melk, Biserica Weis de la poalele Alpilor, dar şi oraşele Salzburg şi München. Cracovia este o destinaţie specială, în care Ultramarin vă propune să faceţi un tur al celor mai frumoase obiective ale fostei capitale poloneze, dar şi o excursie la Auschwitz, cel mai mare lagăr nazist din cele două războaie mondiale.

praga (Small)

Splendoarea naturii cu peisaje unice poate fi văzută într-o excursie de patru zile în Croaţia şi Slovenia – parcuri naturale, lumi subterane, oraşe fermecătoare. Toate, în culorile fermecătoare şi vii ale primăverii care tocmai s-a instalat. La mijlocul lunii august, chiar de Sfânta Maria, vă propunem un city break special, în care vom vizita „Capitalele Dunărene”: Viena, Bratislava, Budapesta – într-o excursie superbă de patru zile. Detaliile acestor city-breakuri organizate de Agenţia de turism Ultramarin pot fi găsite aici

Budapesta (Small)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.