Doi tineri timisoareni medalii de argint la Mondialele scolare de sah!

0
1295

sah

România a obținut două medalii de argint la Campionatele Mondiale școlare de șah, competiție care a avut în Thailanda, prin Mihai Iulian Anghel, la clasic Under 9, și Adrian Simion Sechereș, la blitz, Under 17.

Cei doi jucători sunt antrenați de Corneliu Pașcalău, în cadrul Clubului Școlar Nr.1 Timișoara. Toată delegația țării noastre la competiția supremă de șah școlar din Thailanda a cuprins nouă jucători.

Corneliu Pașcalău a declarat, joi, pentru AGERPRES: ”Mă bucur foarte mult pentru aceste două rezultate. Mihai Iulian Anghel este un jucător foarte talentat. L-am remarcat anul trecut, în proiectul intitulat Școala marilor maeștri, pe care îl organizez. El este din Arad. L-am transferat la Timișoara. Important este că Mihai Iulian Anghel joacă și se antrenează din plăcere. Este campion național la categoria lui de vârstă, cu 9 victorii din 9 puncte posibile. În ceea ce îl privește pe Adrian Simion Sechereș, el este deja un jucător format, cu numeroase titluri de campion în probele de șah rapid”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.