Marian Vasile acuză lipsă de viziune şi competenţă a conducerii judeţului

0
342

Marian Vasile

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Marian Vasile, acuză lipsă de viziune şi competenţă a conducerii judeţului. El spune că în ultimii ani au fost pierdute trei proiecte importante pentru Timiş. „Am spus mai demult că se va pierde finanțarea pentru centrul intermodal. Acest lucru s-a întâmplat. S-au pierdut apoi banii pentru proiectul de reabilitare a Muzeului Banatului și urmează să se întâmple același lucru pentru al treilea proiect semnat, și anume Parcul de energii alternative de la Covaci”, susține Marian Vasile, vicepreședintele CJ Timiș.

Potrivit acestuia, toate cele trei proiecte însumeză peste 50 de milioane de euro. “Asta însemnă foarte mulți bani. Banii s-au pierdut din lipsă de viziune și lipsă de capacitate. (…) Am făcut câteva precizări acum doi-trei ani. Am făcut un apel la începutul mandatului meu să se respecte câteve principii simple de monitorizare a implementării acestor proiecte. Am spus clar că mi-aș dori o ședință săptămânală cu toți directorii în care să discutăm toate aceste proiecte importante pentru comunitatea nostră. Din păcate nu s-a acceptat acest mod progamatic de abordare, a afirmat Marian Vasile.

În plus, vicepreşedintele CJ Timiș a mai semnalat şi lipsa de competență  a comisiei tehnico-economice a Consiliului Judeţean Timiş, ce urmăreşte proiectele aflate în derulare, comisie care, în cele nouă luni cât acesta a fost schimbat din funcţie s-a întrunit într-o singură şedinţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.