Strângere de fonduri pentru Maternitatea Bega. Clubul Rotaract Ripensis organizează Turneul primăverii

0
425

turneul-primaverii

Acțiune caritabilă mâine la Timișoara. Clubul Rotaract Ripensis organizează Turneul Primaverii: „Sport pentru viață”, oferind astfel o șansă pentru viața copiilor născuți prematur.

Evenimentul va avea loc de la ora 10, la Baza Sportivă Proiectantul. Alături de echipa Rotaract s-au alăturat până acum cinci companii. Pe lângă contribuția financiară, acestea vor participa la Turneul Primăverii, întrecându-se în competiții sportive precum fotbal, tenis, volei și promovând un stil de viață sănătos.“Ideea principală este de sport pentru viață. La acest eveniment vrem să promovăm un stil de viață sănătos prin mișcare, iar obiectivul nostru principal este ca prin strângere de fonduri din partea firmelor participante să achiziționăm un incubator la Maternitatea Bega. Sperăm ca acest proiect, care este la prima ediție, să fie unul de succes, iar dorința noastră este ca pe viitor să devină o tradiție a clubului Rotaract Ripensis. Să reușim să facem proiecte umanitare din ce în ce mai mari”, spune Adrian Despi, președintele clubului Rotaract Ripensis.

Potrivit statisticilor, în România numărul nou născuților prematur este în continuă creștere. Aceștia trebuie să stea până la 34 de săptămâni într-un incubator, până ating greutatea de 1350 – 1800 g, pentru a li se garanta șansa la viață.

Organizatorii doresc ca prin acest turneu să strângă suma de 7.500 euro pentru a achiziționa un incubator deschis, BabyTherm 8004, ce va fi donat maternității Bega, care are mare nevoie de această aparatură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.