Edilul Timișoarei pleacă în Maroc. Vezi motivul!

0
339

robu1

Edilul Nicolae Robu va pleca mâine într-o vizită de lucru în Orientul Mijlociu. Deplasarea acestuia se face în cadrul unui parteneriat dintre Timișoara și un oraș din Maroc, Fes.

Primarul se va întoarce duminică în Timișoara. „Voi pleca într-o vizită oficială în cadrul relaţiilor pe care Timişoara le are cu oraşul Fes din Maroc. Este o vizită pe care am promis-o de doi ani şi mereu am amânat-o, pentru că am fost încărcat şi nu am putut să o onorez. Am discutat şi astăzi cu doamna ambasadoare a Marocului la Bucureşti şi am confirmat că de data aceasta chiar mă duc. Evident, trebuie să cultivăm şi relaţiile internaţionale, Timişoara este un oraş deschis, interconectat la lume, şi trebuie făcut un efort şi pentru păstrarea şi extinderea acestor relaţii”, a spus primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Edilul va fi însoţit în deplasare de Sorin Drăgoi, city-manager. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a mai efectuat vizite de lucru în Singapore, Statele Unite și câteva orașe europene, iar din fiecare loc pe care l-a vizitat a venit cu o idee nouă pentru Timișoara.

(Sursa foto.www.debanat.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.