Acoperiș de umbrele colorate pe strada Alba Iulia! Organizatorii anunță un concurs de „selfie”

0
935

umbrelute colorate

Sute de umbrele colorate au acoperit, ieri, o stradă din Timișoara. Asociația „Noi Re-Creăm” demarează pentru al doilea an consecutiv  proiectul “Colorează Orașul”.

Astfel că în premieră în acest an, 700 de umbrelele vesele s-au înălțat iar pe cer, pe strada Alba Iulia. Strada a devenit principalul punct de atracţie pentru iubitorii de „selfie”.

Umbreluțele colorate  vor putea fi văzute timp de o lună, susțin organizatorii. De altfel, de săptamâna viitoare va fi organizat și un concurs de selfie sub umbrele. “Asta depinde și de vreme. Noi estimăm undeva la o lună. (…) O să avem un concurs cu premii. Asociația noastră va oferi premii, iar concursul va avea loc pe pagina de Facebook. Acesta va începe de săptămâna viitoare”, susține Nadina Ciobanu, din partea organizatorilor.

Pe de altă parte, reprezentanții Asociației „Noi Re-Creăm spun că umbrelele sunt mai rezistente și la furtuni. “Diferența față de anul trecut este că în acest an umbrelele sunt mai trainice. Drept urmare, ce a stat în puterea noastră ca ele să reziste cât mai mult timp, am făcut. Cei de la ELBA au experiența de anul trecut, știu cum să le monteze. Sperăm că vor rezista în caz de furtuni”, explică organizatorii.

Evenimentul este derulat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara.

umbrelute alba iulia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.