Campionii seriei, ACS Poli, se impun si la Tarlungeni

0
271

cisovsky

O prima repriza perfecta cu un penalty aparat si trei goluri marcate si a doua putin mai linistita, dar cu debuturi din randul juniorilor la echipa mare. ACS Poli nu a avut probleme la Tarlungeni si demonstreaza ca sezonul acesta nu a avut practic adversar. Scorul de 5-0 spune mult despre raportul de forte.

In minutul 13, trupa lui Dan Alexa avea deja 2-0, dupa ce Doman a deschis scorul dupa o lovitura de pedeapsa, iar Popovici l-a majorat, finalizand cu sange rece o actiune personala. Apoi, singurul moment greu al primei parti pentru trupa in alb si negru, in minutul 20, cand Dalbea a avut sansa sa reduca din handicap, din penalty, dar Smaranda s-a remarcat si a parat lovitura. Pe „contra”, Popovici a facut din nou spectacol si a dus scorul la unul de forfait, cu care avea sa se incheie prima parte.

La adapostul acestui avantaj, Marius Marin si Razvan Rus, jucatori din pepiniera timisorenilor au intrat pe teren in mitanul secund, facandu-si astfel debutul la echipa mare, dar si in B2. ACS Poli a dominat in continuare partida, iar pe final si Rodirlei si-a trecut numele pe lista marcatorilor dupa o centrare excelenta a lui Neagu, care intrase pe teren in prima parte, dupa accidentarea lui Belu. Popovici a avut ultimul cuvant stabilind scorul final de 5-0 in urma unei lovituri libere, Alex fiind de departe omul partidei.

Poli, formula de start: Smaranda – Belu, Bocsan, Melinte, Balace, Popescu, Trandu, Boldea, Doman, Popovici, Duarte.

sursa foto: facebook ACS Poli

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.