Scrisoare către Guvern. Edilul Timișoarei solicită finanțare pentru construirea unui stadion gigant

0
424

 

Nicolae Robu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a trimis o scrisoare către Guvern, în care explică necesitatea construirii unui nou stadion. În plus, îi solicită finanțare și-l roagă pe prim-ministrul Victor Ponta să lase orgoliile politice de-o parte.

Astfel, în data de 15 mai, de la Primăria Timișoara a plecat o adresă oficială spre București. Primarul Nicolae Robu îi solicita prim-ministrului Victor Ponta includerea în Planul Național de Investiții finanțarea unui stadion de 40.000 de locuri la Timișoara. Cererea vine după echipa de fotbal finanțată de municipalitate, ACS Poli Timișoara, a promovat în Liga 1. “Vă rog să includeți în Planul Național de Investiții pentru perioada imediat următoare finanțarea unui nou stadion cu 30.000 până la 40000 de locuri la Timișoara. Menționez că Timișoara este dispusă să-și asume  o contribuție neneglijabilă de ordinal milioanelor de euro de la bugetul local”, se arată în adresă trimisă de primarul Nicolae Robu.

În plus, edilul atrage atenția și asupra necesității unui astfel de stadion pentru organizarea de spectacole și concerte de anvergură.

Primarul este cu atât mai vehement la adresa lui Victor Ponta cu cât, în orașe mult mai mici ca Timișoara, se construiesc cu bani de la stat astfel de obiective. “Nu ne deranjează că în București se face un nou stadion pe banii românilor,  nu ne deranjează că se face un stadion la Craiova sau unul la Târgu Jiu, chiar ne bucurăm. Dar nu ne putem împăca cu ideea că Timișoara este scoasă de pe aceste liste”, anunță edilul Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. o alta idee buna, eu as vrea sa fie in Timisoara si un parc mare pentru distractii! Cu trasee, trenulet cu urcari si coborari repezi, piscine, tiribombe si alte minunatii de genul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.