Dorința primarului s-a împlinit chiar de ziua lui! În această seară se deschide Pasajul subteran Michelangelo

0
418

michelangelo

Veste bună pentru timișoreni! În această seară se deschide oficial Pasajul subteran Michelangelo.

Acest lucru se va întâmpla chiar de ziua de naștere a edilului-șef, Nicolae Robu. Amânată în repetate rânduri din cauza vremii nefavorabile, deschiderea Pasajului subteran Michelangelo este acum o certitudine. Inaugurarea va avea loc de la ora 19:00.

Pasajul are o lungime de 455 de metri, din care partea acoperită reprezintă o treime, adică 115 metri. Tunelul are o lățime de 14 metri și o înălțime de 6 metri, iar pereții verticali au peste 17 metri înălțime, din care aproape 12 metri sunt îngropați. Amenajarea Complexului Rutier Michelangelo a necesitat lucrări suplimentare de peste 100.000 de euro, contract atribuit la finele lunii trecute în urma unei proceduri de negociere. Pentru lucrările suplimentare necesare la pasajul subteran Michelangelo nu s-a organizat o licitaţie, fiind aleasă procedura negocierii fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare potrivit OUG 34/2006.

Lucrările ar fi trebuit să fie finalizate în septembrie 2014, conform termenului iniţial, dar autorităţile locale au invocat diverse motive pentru întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.