Bucurie la Gara Mare! ASU Poli este noua campioana a Diviziei D… Spectatol total pe teren

0
224

asu1

ASU Poli a dominat cum nu a facut nicio echipa pana acum Divizia D Timis. Si-a invins tur-retur principalele contracandidate si a inregistrat, doar doua remize… In rest, victorii pe linie!

Consfiintirea locului 1 s-a produs astazi, chiar daca au mai ramas doua etape de disputat. Elevii lui Sorin Brindescu s-au impus in „deplasarea” de la Mosloc, de pe arena CFR Timisoara! Alb-violetii au dominat clar partida si s-au impus cu 3-0 (2-0), Ghinescu punctand de doua ori si Draghici o data.

O victorie care a confirmat ca Liga a IV-a a fost o afacere alb-violeta. O victorie asteptata cu sufletul la gura de suflarea violeta, de titulari, de rezerve, de staff-ul tehnic. O victorie care a consemnat un parcurs aproape perfet pentru Poli. O victorie care a adus pe gazonul arenei CFR suporterii alb-violeti, laolalta cu jucatorii. O victorie sarbatorita in stil mare. O victorie care arata ca Poli poate progresa de la meci la meci, de la campionat la campionat. O victorie a spiritului violet si a celor care cred in el!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.