„Piaţa Lucrurilor Libere” se întoarce sâmbătă la Timișoara

0
264

piata-lucrurilor libere

Timișorenii sunt chemați la apel! O nouă ediţie a „Pieţei Lucrurilor Libere” are loc astăzi la Timişoara. Cei prezenţi pot dărui obiecte aduse de acasă pe care nu le mai folosesc. Haine, jucării sau cărți sunt câteva dintre lucrurile pe care le putetți dărui celor care au nevoie.

La „Piața lucrurilor libere” nu se vinde și nu se face schimb, totul este dăruit cu drag. Târgul înseamnă că totul este 100% gratuit, iar în cadrul evenimentului banii nu au nicio valoare. „O piață a lucrurilor libere e un loc în care fiecare dintre noi contribuie cu lucruri încă folositoare și în stare bună, cu idei, meșteșuguri, zâmbete, talent, prietenie, bucurie, discuții și multe altele; lucruri pentru care noi, ca și comunitate, ne putem întâlni pentru a le împărtăși. Piața lucrurilor libere înseamnă că totul e 100% gratuit și necomercial, organizat de participanți ca și tine. Fără bani. Fără troc. E o zonă temporar autonomă în care se instituie economia cadoului ca alternativă la modelul de distribuire a resurselor bazat pe bani sau schimburi„, transmit organizatorii.

Bunurile rămase la finalul evenimentului sunt donate sau păstrate pentru următoarea ediţie.”Piaţa Lucrurilor Libere” are loc între orele 10 şi 16, în Parcul Botanic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.