Urmărire ca în filme la Timișoara între șofer și polițiști

0
278

politisti

Urmărire ca în filme la Timișoara! Un tânăr de 25 de ani a fost prins de polițiști, duminică seara, după ce a intrat pe sens interzis și a dat nas în nas cu oamenii legii. Șoferul a fugit de la fața locului, deoarece avea permisul suspendat, iar numerele de înmatriculare de pe mașină erau false.

Bărbatul este din județul Mehedinți și circula pe strada Michelangelo, spre Parcul Civic, când a virat dreapta pe sens interzis, pe strada Mihai Eminescu, unde a dat nas în nas cu un echipaj al Poliției. Speriat, șoferul, care se afla în mașină cu fratele său și o tânără, a fugit din autovehicul. Fratele său a smuls numărul de înmatriculare din față și s-a făcut și el nevăzut. Oamenii legii au pornit pe urmele șoferului fugar și au reușit să-l prindă câteva minute mai târziu.

Astfel că în urma cercetărilor polițiștii au aflat că tânărul nu este la prima abatere de acest gen, iar numărul de înmatriculare cu care fratele său a fugit nu corespundea cu numărul de pe spatele mașinii, care este radiată din circulație din 2014. În plus, șoferul are permisul suspendat și cu doar câteva zile în urmă el a mai fost prins în trafic de polițiștii de la Secția 1 cu mașina radiată. Atunci, oamenii legii i-au luat numerele de înmatriculare și i-au întocmit dosar penal.

Polițiștii au deschis pe numele său un nou dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis, dar și pentru conducerea unei mașini cu numere false.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.