Atenție cui deschideți ușa! Polițiștii timișoreni trag un semnal de alarmă

0
309

politisti

Timișorenii, victime sigure ale hoților! Aceasta este părerea oamenilor legii. Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 1 Timişoara, au desfăşurat ieri o acţiune de prevenire a furturilor şi a infracţiunilor săvârşite cu violenţă.

Oamenii legii au testat vigilenţa locatarilor din imobile cu privire la modul de utilizare a sistemelor de siguranţă, montate la intrarea în imobile, iar nu mică le-a fost mirarea când au văzut că toată lumea a deschis ușa unor necunoscuți, fără a cere nicio informație. “Au fost realizate testări cu privire la modul de utilizare a sistemelor de siguranţă, montate la intrările în imobilele de locuit”, precizează reprezentanții IPJ Timiș.

Poliţiştii s-au prezentat ca fiind reprezentanţi ai diferitelor companii de utilităţi publice, primind, în acest fel, accesul atât în imobilele vizate cât şi în apartamente, fără ca în prealabil să fie solicitate un minim de date de identificare. Cetăţenii au fost informaţi cu privire la riscul la care se expun, atât ei cât şi ceilalţi locatari din imobilul în care locuiesc, fiind sfătuiţi ca pe viitor să fie precauţi şi vigilenţi.

În plus, oamenii legii au fost prezenţi în mai multe parcuri, pieţe agroalimentare şi centre comerciale unde au informat cetăţenii cu privire la măsurile pentru a nu deveni victime ale tâlhăriilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.