“Oamenii focului” au urcat pe podium la Campionatul de Atletism și Cros al MAI

0
295

medalii pompieri ISU

Medalii pentru pompierii de la ISU Banat la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne. “Oamenii focului” au participat la o competiție națională sportivă, care s-a desfășurat la Poiana Brasov.

Echipa care s-a prezentat la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne a urcat pe prima treaptă a podiumului pentru a șaptea oară în ultimii opt ani. Evenimentul a avut loc în perioada 19 – 22 mai, la Poiana Brașov. Astfel că la competiție au participat 200 sportivi reprezentând inspectoratele generale/unitățile din structura Ministerului Afacerilor Interne. În urma desfășurării probelor, o parte din reprezentanții lotului reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, au obținut rezultate foarte bune în clasamentul individual, concretizate prin cucerirea a 25 medalii din care: 10 de aur, 11 de argint și 4 de bronz.

Din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”BANAT” al județului Timiș s-a remarcat și plutonier major Soare Daniela. Aceasta a luat locul 2 la proba 60 m sprint. În plus, în perioada 26 iunie – 5 iulie, aceasta va participa la Word Police and Fire Games, competiție internațională desfășurată în Fairfax County, Virginia, U.S.A., care oferă șansa participanților de a-și demonstra calitățile atletice în peste 65 de evenimente sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.