S-a dat startul Serbărilor Timișoreana. Vezi ARTIȘTII.

0
671

Serbarile Timisoreana

Petrecere cu multă bere rece și muzică bună în acest weekend la Timișoara. Timp de trei zile, timișorenii sunt așteptați în parcarea Iulius Mall să savureze o bere proaspătă adusă direct din fabrică. Festivalul Berii de la Timișoara a fost mutat de la Stadionul “Dan Păltinișanu”, locul tradițional de organizare a evenimentului.

Evenimentul se află la cea de-a XIII-a ediție în orașul de pe Bega și debutează astăzi. “Nu am vrut să creăm probleme, știu că făceam destul zgomot în zona stadionului. Am preferat să mergem pe un teren privat unde să nu cauzăm probleme prea mari locuitorilor în zonă”, spune Andreea Ghimcea, unul dintre organizatori.

Andreea Ghincea

Timișorenii sunt asteptați în fiecare zi, începând cu ora 12:00, în parcarea de la mall unde vor avea parte de multe surprize, jocuri și concursuri. La fiecare bere Timișoreana cumpărată, toți participanții care au trecut de vârsta majoratului, vor primi câte un „taler”. Noutatea din acest an este o licitație în care oamenii pot câștiga numeroase premii, spun organizatorii.“Anul acesta ne-am gândit să schimbăm puțin ritmul, să facem o licitație. Aceste obiecte vor fi scoase la licitație și consumatorii pot licita pentru ele… Ca la licitație, cine oferă cel mai mult, câștigă. Noi îi sfătuim să se unească în grupuri pentru că asta înseamnă de fapt Serbările Timișoareana, să ne aducă împreună”, adaugă Andreea Ghimcea.

Astfel, în această seară, de la ora 18:00, amatorii de distracție vor putea urmări un spectacol de muzică și dans oferit de Ansamblul Folcloric Timișul. Ziua de 5 iunie se va încheia cu un concert Mihai Mărgineanu, care ne invită la o seară cu folk și bere proaspătă. In cea de-a doua zi a Serbarilor Timisoreana, sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 21:00, pe scena Serbarilor va urca Zeljko Joksimovic, care a reprezentat Serbia la Concursul Muzical Eurovision 2014, câștigând locul al treilea.

11350385_436645389836011_1232436585_n

Deja o tradiție pentru acest eveniment, Serbările Timișoreana vor fi încheiate de trupa Cargo, care va cânta duminică, 7 iunie, de la ora 21:30, într- un spectacol incendiar ce marchează 30 de ani de existență pentru trupa rock timișoreană. În deschiderea concertului Cargo, va concerta trupa maghiara Kiss Forever – Tribute for Kiss.

festivalul berii 11351868_436645396502677_773593215_n bere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.