Decizie incredibilă la ISJ Timiș!

0
432

ISJ-Small

Decizie incredibilă la ISJ Timiș! Vineri dimineață, la sediul Inspectoratului Școlar Timiș au ajuns ordinele de ministru privind numirea în cele două posturi de inspectori școlari adjuncți rămase vacante.

Deși s-au retras din concurs, doi din cei trei inspectori școlari adjuncți au fost repuși în funcție. Este vorba despre Aurelian Sima și Francisc Halasz. Potrivit conducerii instituției, în ceea ce-l privește pe Cornel Petroman, pentru acesta a fost special creat încă un post de director adjunct la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara.

Vă reamintim că Aurelian Sima, Cornel Petroman și Francisc Halasz, cei trei inspectori școlari ajuncți din cadrul ISJ Timiș, au fost eliberați din funcții de Ministrul Educației, la sfârșitul săptămânii trecute. Aceștia s-au înscris la concursul pentru posturile de adjuncți, desfăşurat în luna aprilie la Bucureşti, dar au renunţat la participare după prima probă au motivat decizia spunând că programa de concurs a fost prea încărcată, iar timpul alocat învăţatului a fost prea scurt, aproximativ o lună.

Pe de altă parte, Mihaela Petrov, directorul Colegiului Tehnic “Emanuil Ungureanu” din Timișoara, cel de-al patrulea candidat înscris în concurs, a susținut toate cele patru probe, pe care le-a trecut cu brio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.