Marfă confiscată de jandarmi din Piața Flavia

0
231

piata Flavia

Treisute patruzeci de pachete de ţigări de contrabandă, cafea, alcool şi parfumuri contrafăcute depistate de jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, în urma desfăşurării unei acţiuni punctuale pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse de contrabandă în piaţa Flavia.

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara au depistat, ieri, mai multe persoane care ofereau spre vânzare mărfuri contrafăcute şi de contrabandă în piaţa Flavia din Timişoara. Astfel, la intrarea în piaţă, o femeie de etnie rromă în vârstă de 30 de ani, avea asupra ei câteva seturi de cuţite şi parfumuri contrafăcute. La vederea jandarmilor, aceasta a încercat să ascundă sub fuste, atât câteva seturi de cuţite, cât şi cele 11 parfumuri contrafăcute. “După cele câteva momente în care a încercat să se victimizeze, femeia a scos toată marfa pe care o avea dosită. Parfumurile de damă şi bărbăteşti, au fost ridicate în vederea confiscării, pe numele acesteia fiind întocmite actele de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute”, spun reprezentanții Jandarmeriei Grupării Mobile Timişoara.

Tot în zona pieţei, jandarmii au depistat doi bărbați în vârstă de 39 de ani, respectiv 49 de ani, care ofereau spre comercializare, 3200 respectiv, 3600 ţigarete de contrabandă. Întreaga cantitate de 6800 de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării de către jandarmii timişoreni, pe numele femeii şi al bărbatului fiind întocmite actele de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă.

În jurul orei 11.00, jandarmii au depistat  o femeie în vârstă de 35 de ani, care comercializa alcool etilic concentraţie 96% şi cafea cu marcaj necorespunzător, de pe capota autoturismului personal. A fost luată măsura ridicării în vederea confiscării mărfurilor în vederea confiscării şi predarea acestora Direcţiei Regionale Vamale Timişoara.

marfa confiscata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.