Ameninţări cu toporul în miez de noapte la Timișoara

0
268

amenintari cu topor

Scandal după miezul nopții la Timișoara. Doi bărbați au fost implicați într-o altercație, iar unul dintre ei l-a amenintat pe celălat cu un topor.

Totul s-a petrecut în cursul nopţii de duminică spre luni, în zona Iosefin din municipiul Timişoara. Jandarmii au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 de săvârşirea unei fapte de ameninţare. Aceştia s-au deplasat la fața locului, unde au găsit un bărbat care se comporta ciudat, drept pentru care jandarmii au trecut la interceptarea şi identificarea bărbatului.

Imediat ei au constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 49 de ani, avea asupra sa o toporișcă. Acesta a recunoscut faptul că a avut o altercație cu un vecin și că l-a amenințat pe fondul unor certuri mai vechi. Victima, în vârstă de 27 de ani, a confirmat faptul că a fost amenințată cu toporul de aceeași persoană care a fost interceptată inițial de echipajul de intervenție.

Cei doi scandalagii au fost conduși la sediul unității unde s-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţări și s-a reținut corpul delict pe bază de dovadă, dosar care urmează să fie predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.