Artistul Ștefan Popa Popa’s aniversează joi 60 de ani

0
570

stefan_popa_poas_cu_academicianul_thierry_de_montbrial

Caricaturistul timișorean Ștefan Popa Popa’s va organiza, joi, chiar de ziua sa de naștere, un eveniment de mare amploare, la Muzeul de Arte din Timișoara. Ceremonia oficială va avea loc în Sala Barocă, începând cu ora 14.00.

Ștefan Popa Popa’s îi invită pe timișoreni la o expoziție unică, de o zi. Palatul Baroc va fi pus la dispoziția marelui caricaturist cu ocazia aniversării a 60 de ani de viață. Vor fi expuse în premieră absolută publicului documente rare, scrisori, diplome, premii, decorații, cupe, dovezi ale întâlnirilor lui Ștefan Popa Popa’s cu președinți de state, regi, prim-miniștri, papi și alte personalități ale lumii din domeniile artelor sau sportului. Vor fi peste 200 de exponate din colecția personală a artitului. Se va organiza și o expoziție de caricaturi, portrete și picturi semnate de maestrul Popa’s. “Este o expoziție de o jumătate de zi. Este un cadou oferit timișorenilor. Sunt așteptați la Muzeul de Artă toți cei care doresc să vadă o expoziție unică despre cariera mea de peste 40 de ani. Cred că Palatul Baroc este cel mai potrivit loc pentru un asemenea eveniment”, declară Ștefan Popa Popa’s.

În cadrul evenimentului de la Muzeul de Arte, Ștefan Popa Popa’s va primi și titlul de Cetățean de Onoare al județului Timiș. De asemenea, Popa’s primește o distincție academică din partea Universității Uniglobus din Roma.

Expoziția va putea fi văzută doar joi, 11 iunie. Publicul poate intra întrele orele 14-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.