Giroceanul Patrick Pascotă, câștigător în prima etapă a Campionatului regional de Motocros de la Ianova

0
255

pascota-giroc

Puștiul Patrick Pascotă a reușit să-și adjudece fără probleme prima etapă a ediției 2015 a Campionatului Regional de Motocros, desfășurată cu o zi înainte de Ziua Copiilor în localitatea timișeană Ianova, pe circuitul ”Teodor Park”.

În preziua Copiilor – 1 iunie, cel mai mic sportiv al familiei Pascotă, Patrick, a reușit să-și facă un cadou excelent. Duminică, 31 mai 2015, Motoclubul Moto Bike Shop a organizat deschiderea Campionatului Regional de Vest la Motocros, etapa inaugurală a competiției având loc pe circuitul de ”Teodor Park Ianova” din județul Timiș.

Manșele de concurs au debutat în jurul orei 13:30, iar la clasa 50 cmc, cel mai bun a fost, așa cum era de așteptat, Patrick Pascotă. Mezinul familiei de campioni s-a impus fără prea mari dificultăți la clasa sa,  A fost urmat pe locul II de Niculescu Darius ( Moto Bike Timisoara) iar pe locul III a sosit Niculescu David ( Taifun Racing).

Îmi doresc să participe și, bineînțeles, să câștige cât mai multe etape, fie că este vorba despre Campionatul Regional de Motocros, fie că e vorba despre Campionatul Național, deoarece participarea înseamnă acumularea de experiență, în cazul lui, dar, mai ales câștigarea etapelor, sunt echivalente cu pași mari înainte, spre a-și urma tatăl și bunicul spre o carieră de Campion”, a declarat Ionel Pascotă, mândru de fiul său.

girocchisoda.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.