Întâmpinați dificultăți la închirierea bicicletelor? Municipalitatea ia măsuri

0
271

biciclete RATT

Pentru că sistemul VeloTM este la început, municipalitatea doreste să afle de la utilizatori care sunt problemele pe care le întâmpină. Bicicletele pot fi închiriate din această lună pe baza unui card de la RATT, dar sistemul este încă la început şi există sincope.

Astfel, pentru a îmbunătăţi funcţionarea noii reţele de închiriat biciclete, reprezentanţii municipalităţii fac apel la timişoreni să îi ajute. “Deoarece ne-au fost semnalate o serie de aspecte legate de funcţionare, de către aceia care utilizează noul sistem, dorim să facem cunoscut faptul că echipa de implementare a proiectului a luat măsuri suplimentare prin care se dorește optimizarea funcţionării. În acest sens, a fost constituit şi un grup de lucru pe o perioadă de 2 luni, cu întâlniri săptămânale pentru analizarea şi luarea măsurilor care se impun. Grupul de lucru este format din administratorul sistemului (RATT), executantul lucrării (SC Viacor Engineering SRL) și echipa de implementare a proiectului din cadrul Primăriei”, spune managerul de proiect, Andreea Bălan.

Sistemul de închiriere a bicicletelor a fost creat printr-un proiect de modernizare a staţiilor de transport public intermodal implementat de Primăria Timişoara pe bani europeni. În oraș sunt  25 staţii de închiriere a bicicletelor în regim self-service, au fost achiziţionate 300 de biciclete, au fost reparaţi 23 de kilometri de piste şi s-au realizat amenajări în zona intersecţiilor pentru utilizatorii acestui mijloc de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.