Piața Sud din Reşiţa controlată de jandarmi. Sute de pachete de țigări și cafea confiscate

0
382

produse confiscate

Peste 250 de pachete de ţigări de contrabandă şi câteva de kilograme de cafea au fost confiscate astăzi de jandarmii timișoreni în municipiul Reşiţa.

Jandarmii s-au deplasat de această dată, în judeţul Caraş – Severin, în piaţa Sud din Reşiţa, unde au depistat mai multe persoane care ofereau spre vânzare o cantitate impresionantă de ţigări de contrabandă precum şi cafea nesupusă accizării, de provenienţă Germania.

În urma legitimării şi a controlului sacoşelor a doi bărbaţi şi o femeie, în vârstă de 40 de ani, 27 de ani, respectiv 19 de ani, depistaţi,  jandarmii au constatat că aveau asupra lor cantitatea de 252 de pachete de ţigări marcate cu timbru necorespunzător şi 8 pachete de cafea la 500 grame, de diferite mărci. Aceştia au declarat că „vând ţigări pentru a se întreţine”.

Întreaga cantitate de 5040 de ţigări marcate necorespunzător a fost ridicată în vederea confiscării de către jandarmi, ulterior fiind predată lucrătorilor A.N.A.F. – Direcţia Regională Vamală Timişoara care vor întocmi sancţiuni contravenţionale pentru cele trei persoane.produse confiscate jandarmi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.