Scandal între vecini, cu focuri de armă!

0
260

scandal cu fouri arma

Doi bărbați s-au luat la harță din cauza unui… câine. Un echipaj de jandarmi a fost sesizat aseară prin numărul unic de urgenţă 112, să se deplaseze în zona Lunei din municipiul Timişoara pentru aplanarea unui scandal între doi bărbaţi.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii timişoreni au constatat  că cel care a solicitat forţele de ordine, un bărbat în vârstă de 60 de ani, avea asupra lui, o puşcă cu aer comprimat, calibrul 5,5 mm cu care a tras câteva focuri asupra câinelui vecinului său. Acesta din urmă a considerat că individual a tras asupra câinelui pe stradă şi că a pus în pericol copiii care se jucau la aceea oră, astfel încât, a început scandalul care s-a potolit la sosirea jandarmilor.

Labradorul vecinului a fost dus de către acesta imediat la medicul veterinar, deoarece a fost lovit cu alice de plumb în zona pieptului, necesitând o intervenţie chirurgicală.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.

Agresorul s-a ales cu acte de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunii de uz de armă fără drept, iar dosarul urmează să fie trimis spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara. Arma neletală, ca şi certificatul de deţinere al acesteia, au fost ridicate şi predate pe bază de proces – verbal, poliţiştilor Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.