„IA românească pe bicicletă” …la Timișoara

0
268

Afiș IA românească pe bicicletă  2015 M

De Ziua Internațională a IEI, doamnele și domnișoarele din Timișoara sunt provocate la o nouă plimbare cu bicicleta. Evenimentul „IA românească pe bicicletă” este organizat de echipa Verde pentru Biciclete și va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Timișoara.

Întâlnirea va avea loc duminică, de la ora 10:00 pe platforma Timco. De la ora 11:00 se va pedala pe următorul traseu: Platforma Timco – Strada Gheorghe Lazăr – Strada Paris – Bulevardul Republicii – Bulevardul Regele Ferdinand I – Bulevardul 16 Decembrie 1989 – Splaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul Vasile Pârvan – Pasaj Michelangelo – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului – Bulevardul Revoluției din 1989 – Strada Hector – Bulevardul Take Ionescu – Strada Mihail Kogălniceanu – Strada Avram Imbroane – Muzeul Satului Bănățean. Pedalarea se va termina la Muzeul Satului Bănățean, unde vor avea loc: expoziții de fotografii, expoziții cu vânzare de ii, un atelier de confecționare păpuși românești, standuri cu băuturi Fresco.

Organizatorii au pregătit și premii importante pentru iubitorii mersului pe două roți: accesorii pentru bicicletă, cărți, abonamente la fitness sau invitații la bazin.

În Lugoj, evenimentul „IA românească pe Bicicletă” va avea loc în data de 24 iunie 2015, organizat de „Lugojul Pedalează” în colaborare cu Verde pentru Biciclete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.