Zeci de metri cubi de material lemnos confiscați în Timiș

0
335

sociatati material lemnos

Zeci de metri cubi de material lemnos au fost confiscați în Făget. Polițiștii au ieșit în weekend pe străzi pentru a-i amenda pe cei care comit fapte antisociale.

Au aplicat amenzi de 15.000 de lei și au confiscat și zeci de metri cubi de material lemnos fără acte. Ei au acționat atât pe ordine publică cât și pe linie rutieră. Potrivit oamenilor legii, au fost legitimate peste 160 de persoane şi verificate în baza de date 124 de autovehicule. „A fost constatată o faptă de natură penală şi aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite şi pentru încălcarea normelor rutiere conform OUG 195/2002”, transmit reprezentanții IPJ.

Totodată, s-a procedat la ridicare în vederea confiscării a 33 de metri cubi de material lemnos. De asemenea, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.