Romania preda o lectie Nabimiei la Rugby Natios Cup. Vezi cati timisoareni au luat parte la acest succes

0
227

fercu

Reprezentativa României a surclasat selecționata Namibiei cu scorul de 43-3 (17-3), miercuri seara, pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București, în a doua etapă a competiției World Rugby Nations Cup 2015. Dorin radoi, Marian Drenceanu si Randall Morisson de la Timisoara Saracens au inceput titulari. Fostul timisoarean Fercu a jucat si el, pe parcurs intrand alti jucatori din gruparea banateana Vali Calafeteanu si Dorin Lazar. Morisson, „naturalizat” in aceasta vara a debutat perfect cu un eseu sub tricolor.

Meciul dintre cele două participante la Cupa Mondială din Anglia a fost echilibrat doar în prima sa parte, după care ”Stejarii” au luat jocul pe cont propriu și au câștigat la o diferență categorică, reușind nu mai puțin de șapte eseuri, fapt care le-a adus punctul bonus ofensiv. Cele șapte eseuri ale României au fost reușite de Mihai Macovei (două), Florin Surugiu, Ionuț Botezatu, Florin Ioniță, Randall Morrison și Florin Vlaicu, patru dintre ele transformate, două de Dănuț Dumbravă și alte două de Vlaicu. Fercu merita insa titlul de cel mai bun jucator al partidei, actiunile sale ridicand publicul in picioare.

Tot miercuri, Argentina Jaguars a dispus de Spania cu 15-6. În prima etapă, ”Stejarii” s-au impus în fața Spaniei cu scorul de 35-9, în timp ce africanii au fost învinși de Argentina Jaguars cu 30-10.

În clasament, România ocupă primul loc, cu 9 puncte, urmată de Argentina Jaguars, 9 puncte, Spania, 0 puncte, Namibia, 0 puncte.

Duminică, de la ora 20,00, România și Argentina Jaguars se vor întâlni într-un meci cu trofeul pe masă, precedat de partida Spania — Namibia (17,00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.