Peşte în valoare de 770 de lei confiscat de poliţiştii de frontieră

0
212

peste confiscat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţieide Frontieră Moldova Veche au confiscat în ultimele 24 de ore 58 de kg de peşte fără documente de provenienţă.

Astfel, ieri un echipaj al poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova – Veche, aflat în misune pe raza localităţii Moldova – Veche, a oprit pentru control un autoturism marca „Seat Ibiza” condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin. În urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 41 de kg. peşte diferite specii pentru care conducătorul nu poseda documente de provenienţă.

Câteva ore mai târziu poliţişti de frontieră au depistat în zona protejată Parcul Natural Porţile de Fier două ambarcaţiuni pescăreşti în care se aflau localnici din localităţile Divici şi Şuşca, care pescuiau în zona interzisă.

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăriri penale pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinerea şi transportul fără documente legale a peştelui, respectiv pentru pescuit comercial în habitate piscicole naturale, prin orice metode şi mijloace, al peştilor şi al altor vieţuitoare acvatice în zone de protecţie.

Întreaga cantitate de peşte în valoare totală de 770 lei a fost predată spre valorificare unei societăţi autorizate.

peste confiscat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.