Acțiuni de amploare a jandarmilor în ultima săptămână

0
221

misiuni jandarmi

Aproape 100 de amenzi în cuantum de peste 22.000 de lei şi peste 20 de infracţiuni flagrante, constatate de către jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, în ultima săptămână.

În perioada 12 – 18 iunie, jandarmii timişoreni au fost angrenaţi în desfăşurarea a peste 470 de misiuni de asigurare a ordinii publice la diferite evenimente din zona de responsabilitate. Aceştia au participat în sprijinul DIICOT, în cooperare cu BCCO Timişoara, la destructurarea unei reţele de trafic de minore racolate pentru prostituţie, în municipiile Timişoara şi Arad.

În aceeaşi perioadă, jandarmii grupării mobile timişorene, au mai desfăşurat misiuni în sprijinul Inspectoratelor Judeţene de Jandarmi din întreaga zonă de responsabilitate teritorială, respectiv în Reşiţa, Arad, Hunedoara, Deva şi Lupeni, unde au executat misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări culturale şi sportive, dar şi la desfăşurarea unor acţiuni punctuale pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile şi de contrabandă.

Dintre misiunile executate de către jandarmi în municipiul Timişoara şi judeţul Timiş, se pot menţiona: protecţia transporturilor speciale care tranzitează judeţul nostru, punerea în aplicare a 18 mandate de aducere, patrulare în zona instituţiilor de învăţământ cu ocazia desfăşurării bacalaureatului, mai multe acţiuni de prevenire, în cooperare cu Direcţia Silvică Timişoara, AJVPS Timiş şi ANPA Timiş.

Astfel, de vineri până duminică, efectivele de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara vor participa la asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în sprijinul jandarmilor hunedoreni la Mănăstirea Prislop, unde se preconizează participarea unui număr foarte mare de credincioşi, precum şi la sărbătorirea Zilelor oraşului Petrila, judeţul Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.