Peste 800 de amenzi în doar patru zile

0
247

soferi-amenzi

Au curs amenzile în ultimele patru zile în Timiș. Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 800 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi.

De la începutul acestei săptămâni și până joi, oamenii legii au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Astfel, au fost întocmite 13 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 815 sancţiuni contravenţionale, 292 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 83 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Au fost sancţionaţi şi 224 de pietoni care nu au respectat prevederile legale și reţinute în vederea suspendării 59 de permise de conducere, 8 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Totodată, au fost reţinute şi permisele şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi limitele legale de viteză. În plus, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Șoferi, mare atenție! Oamenii legii vor fi la datorie în weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.