Strada Mareşal Prezan din Timişoara extinsă la patru benzi de circulaţie

0
355

lucrari-maresal-prezan

Strada Mareşal Prezan din Timişoara va fi extinsă la patru benzi de circulaţie. Contractul pentru proiectarea lucrării, în valoare de 90 de mii de lei, a fost semnat. Investiţia este la faza de proiectare.

Lucrările urmează să înceapă în acest an. Potrivit edilului Nicolae Robu, străzile Mareşal Constantin Prezan şi Venus ar urma să fie lărgite la patru benzi pe porţiunea de la Calea Martirilor până la AEM – Piaţa General Gheorghe Domăşnean. În plus, în zonă ar urma să fie amenajate şi două noi sensuri giratorii: unul la intersecţia dintre Mareşal Constantin Prezan şi bulevardul Sudului şi unul la intersecţia între strada Venus – Mareşal Prezan cu Calea Urseni. „Vom avea o amenajare de tip sens giratoriu la intersecţia dintre Mareşal Constantin Prezan şi bulevardul Sudului şi probabil tot un sens giratoriu la intersecţia între strada Venus – Mareşal Prezan cu Calea Urseni. Se vor amenaja trotuarele, se vor amenaja piste de biciclete, locuri de parcare, zone verzi şi se vor planta copaci pe aliniamente, pe toată lungimea străzii, pe ambele părţi”, spune primarul Nicolae Robu.

Potrivit municipalității, în zonă se vor amenaja trotuarele, se vor crea piste de biciclete, locuri de parcare, zone verzi şi se vor planta copaci pe aliniamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.