Programul „START”, prezentat luni la INCUBOXX

0
302

INCUBOXX-2

Programul pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale în rândul tinerilor și facilitarea accesului acestora la finanțare – ”START” va fi prezentat luni la Timișoara. Va fi făcută publică procedura de implementare a schemei transparente de ajutor de minimis prevăzută în cadrul acestui program pentru firmele care nu au o vechime mai mare de doi ani.

INCUBOXX susține antreprenoriatul și dezvoltarea mediului economic local. Evenimentul va avea loc luni, de la ora 12:00, la sediul centrului de afaceri. ”START” se adresează tinerilor antreprenori din diverse domenii, dar mai ales celor din domeniul IT&C (conform grilei de evaluare). Aceștia vor fi informați, în cadrul evenimentului, în legătură cu detaliile despre tipurile de ajutor financiar, procedura de înscriere în program, eligibilitatea participanților, criteriile de selecție. Acesta are ca obiectiv principal stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, îmbunătățirea performanțelor economice ale celor existente, creșterea potențialului de accesare a surselor de finanțare și dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale întreprinzătorilor în scopul implicării acestora în structuri economice private.

Evenimentul pune la dispoziție toate informațiile necesare, iar statul român oferă finanțare de cel mult 120.000 RON ce poate reprezenta maxim 90% din investiție pentru dezvoltarea noii întreprinderi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.