Emotii doar in debut! ASU Poli, pas imens spre Liga 3

0
292

asu poli

Echipa suporterilor, ASU Poli Timisoara a trecut in turul barajului de promovare in Liga 3 de Vointa Lupac, campioana din Caras cu un convingator 5-1. Stadionul Stiinta a fost prea mic pentru un meci asa de mare, cateva mii de spectatori luand cu asalt arena pentru a-si sustine favoritii.

Au fost emotii doar la inceput, cand vizitatorii au deschis si scorul, la pauza tabela aratand inca egalitate, 1-1. Descatusarea a venit in ultima jumatate de ora, cand oaspetii au ramas fara benzina, iar gazdele au apasat tare pe pedala de acceleratie, pentru a-si usoara munca in retur.

S-a incheiat 5-1, o victorie concludenta, iar fanii au facut un spectacol pe care numai ei il stiu sa-l faca. Returul, sambata viitoare la Lupac, dar mai mult din jumatate de treaba a fost rezolvata.

Poli: Burtic – Contescu, Gavriluţă, Gălan – Naidin (cpt.)(Feraru ′85), Rebenciuc (Filimon ′79) – Vucea (Budur ′46), M. Stancu (Ad. Ilie ′46), Ghinescu – Drăghici
Antrenor: Sorin Brîndescu

Vointa: Petruţ (cpt.) – Costachi, Vişatovici (Creangă ′61), Domondi, Oncică – Moţi (Loba ′54), Mezin (Nicolici ′90), Lazarovici, Târbăţ – Străin, Marta
Antrenor: Bosko Vişatovici

Au marcat: Drăghici (17, 83 – penalty), Ilie (60), Ghinescu (62), Gavriluţă (86) / Mezin (3)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.