Doi şoferi depistaţi cu alcoolemie peste limita legală

0
326

alcool la volan

S-au urcat la volan, cu toate că au consumat alcool. Doi bărbaţi, de 52 şi 51 de ani, au fost depistaţi de poliţiştii timișeni în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testărilor cu aparatul etilotest  au rezultat valori de 1,14 şi 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă seară, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Petofi Şandor, din comuna Dumbrăviţa. Întrucât conducătorul auto, un bărbat de 52 de ani, emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

A doua zi, un alt bărbat, de 51 de ani a fost prins de polițiști în condiții similare. Acesta conducea un autoturism pe raza localităţii Şag, deși avea o acloolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit pe numele conducătorilor auto dosare penale.

(Foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.