Muzică, joc și voie bună în weekend la Buziaș

0
458

spectacol folcloric

Multă muzică, joc și voie bună în weekend la Buziaș. Festivalul Internațional de  Folclor „Joc și cântec la izvoare” debutează sâmbătă, în Parcul Dendrologic din Buziaș. Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și va avea loc pe parcursul a două zile, între 27 și 28 iunie.

Festivalul va începe sâmbătă, 27 iunie, de la ora 18:00 și va fi prezentat de Camelia Roată. În prima zi a festivalului pe scenă vor urca nume importante ale muzicii populare românești, printre care Ramona Ilieși Drăgan, Cornelia Lupulescu, Liliana Savu Badea, Ramona Torzan Gomboș, Carmen Ienci, Raluca Stanca, Oana Stanca, Sebastian Rămneanțu, Roxana Chiriță sau Daliana Tătar.

În cea de-a doua zi festivitățile vor începe de la ora 16:00 și vor fi conduse de Daniela Băcilă. Muzica va fi asigurată de Nicoleta Voica, Liliana Laichici, Dumitru Stoicănescu, Maria Didraga, Adrian Stanca, Carmen Popovici Dumbravă, Florin Boita, Codruța Măgurean, Dana Gruiescu și Nelu Blidariu.

De asemenea, la festival vor participa o serie de ansambluri folclorice naționale, precum Purtata Avrigului din Sibiu, Florile Mureșului – Vladimirescu din Arad, Izvorașul din Buziaș, ansamblul Vermeșana și Ansamblul Boldureanca. În plus, vor fi prezente și o serie de ansambluri folclorice din Serbia și Polonia.

Evenimentul este organizat de Primăria Orașului Buziaș în colaborare cu Casa de Cultură Buziaș și Consiliul Județean Timiș.

(Sursa foto: www.informatiazilei.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.