Au curs amenzile în weekend. Acțiuni de amploare ale jandarmilor

0
416

jandarmi

Acțiuni de amploare ale oamenilor legii. În perioada 19 – 21 iunie, aproximativ 67 jandarmii timișeni au acţionat zilnic, la nivel judeţean, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, însumând peste 55 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

Astfel, aceștia au intervenit pentru aplanarea unor stări conflictuale, au aplicat 33 sancţiuni contravenţionale din care 28 amenzi şi 5 avertismente scrise.

Valoarea amenzilor aplicate de jandarmi a fost în cuantum de 6.700 lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 180 lei şi suma de 1135 lei, rezultată din săvârşirea contravenţiilor de cerşetorie.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş în cooperare cu Poliţia au constatat 4 infracţiuni (conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, încredinţarea autovehiculului unei persoane care nu deţine permis de conducere, precum si producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.