Nicolae Robu are un nou consilier personal. Vezi cine e!

0
296

Noul consilier al primarulu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, are de ieri un nou consilier personal. Este vorba despre un tânăr de doar 24 de ani, Robert Kristof. Acesta vine în locul lăsat liber de Alexandru Chirilă, care a părăsit Primăria Timișoara pentru Consiliul Județean Timiș.

Noul consilier al primarului va avea printre responsabilități coordonarea centrului Incuboxx și a centrului de competență în Automotive. Robert Kristof va urmări și modul în care se pun în aplicare dispozițiile emise de edil. “Am considerat că este momentul să ocup un astfel de post, având omul pe care-l consider potrivit pentru el. Va avea ca principale responsabilități coordonarea acestor centre INCUBOXX și Centrul de competențe în automotive. Robert va avea de monitorizat modul în care se respectă dispozițiile pe care eu le dau prin note interne și chiar prin acte cu titulatura de dispoziție a primarului”, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Noul consilier, în vârstă de 24 de ani, este născut la Lugoj, absolvent al Politehnicii și voluntar activ în perioada studenției. Robert Kristof susține că tinerețea sa este un atu, nicidecum un dezavantaj. “Faptul că sunt tânăr, nu cred că este neapărat un dezavantaj. Consider că este chiar un avantaj pentru că sunt motivat să arăt că pot, chiar dacă am 24 de ani, îmi voi face treaba foarte bine”, susține Robert Kristof, noul consilier al primarului Nicolae Robu.

Nicolae Robu mai are încă doi consilieri personali. Dorel Borza are ca responsabilitate coordonarea societăților si regiilor Primăriei, iar Marian Constantin Vasile coordonează Direcția de Dezvoltare și Consiliul Consultativ Economic, urmând să fie implicat și în depunerea viitoarele proiecte pentru finanțare europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.