Zeci de companii de top și sute de locuri de muncă la târgul de joburi “ACTIV pe Piaţa Muncii”, de la Timișoara

0
322

11647151_10204499875366534_1053180408_n

Peste 30 de firme de top din regiunea de vest, sute de locuri de muncă și sute de participanți la cel mai mare târg de joburi al verii, care a avut loc în perioada 19-20 iunie, la Timișoara.

Companii internaționale, dar și întreprinzători locali, au participat la evenimentul organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara.  Evenimentul ACTIV pe Piaţa Muncii: Abilităţi şi Competenţe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piaţa Muncii”, care s-a desfășurat în acest weekend la Casa Tineretului din Timișoara. Proiectul se desfășoară în cadrul “ACTIV pe Piaţa Muncii: Abilităţi şi Competenţe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piaţa Muncii și a fost organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara.

Publicul țintă al târgului a fost alcătuit din: persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane inactive, şomeri de lungă durată (cu sau fără studii superioare, inclusiv absolvenți de liceu fără diplomă de bacalaureat) care s-au specializat prin cursurile oferite în cadrul proiectului la Universitatea Politehnica Timișoara, precum: operator introducere, validare și prelucrare; operator calculator electronic şi reţele; operator procesare text, imagini; designer pagini Web; specialist în domeniul proiectării asistate de calculator și au reușit, în acest fel, să intre în contact direct cu agenții economici și să își găsească jobul vizat. Pe lângă acest tip de joburi, companiile au venit cu oferte variate pentru toți timișorenii: locuri de muncă în hoteluri, restaurante, textil, comercial, necalificat etc.

Ne-am dorit prin acest eveniment să continuăm implementarea strategiei proprii Universității Politehnica din Timișoara, privind implicarea activă și permanentă în problematica societății. Ne bucurăm că un număr mare de companii de top, nu doar la nivel local, ci la nivel național, au răspuns invitației noastre și au venit cu o ofertă variată de locuri de muncă, atât pentru cursanții din cadrul proiectului, cât și pentru publicul larg. Evenimentul a fost unul de succes și le mulțumim tuturor celor care au participat”, spune prof.univ. dr. Ilare Bordeașu, unul dintre organizatorii evenimentului de la Timișoara.

Toate firmele participante au primit câte o diplomă de participare, iar organizatorii au alcătuit și un top al celor mai activ agenți comerciali, iar clasamentul este următorul: Locul I – Ducodan, Locul II – Netex Consulting, Locul III – Profi România.

targ joburi Activ pe piata muncii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.