Edilul Timișoarei, dispus să meargă în audiență la primul-ministru

0
313

Nicolae Robu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, din nou dezamăgit de Guvern. Edilul cere încă o dată Guvernului alocarea de bani pentru obiectivele de interes pentru oraș:  Centura Timișoarei, noul corp de clădire al Spitalului de Copii sau construirea unui stadion cu cel puțin 30.000 de locuri.

Acesta a precizat că este dispus să meargă în audiență la primul-ministru Victor Ponta. “Am spus că nu mă duc să stau pe la uși, eu mă duc programat, printr-o audiență și stăm de vorbă în interesul public. N-am nicio reținere să intru în dialog și chiar în colaborare cu oricine pot face ceva în interesul public”, susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

În plus, edilul a criticat dur și faptul că bani de la bugetul de stat rămân necheltuiți. Astfel că Timișoara riscă să piardă sume importante din finanțările europene dacă lucrările aflate în șantier, cum ar fi centrul istoric sau managementul traficului, nu vor fi finalizate până la sfârșitul anului. “Banii se duc clientelar, către diverse unităţi unde există interese pesediste. Timişoara are nevoie stringentă de centură, de un stadion, de o sală polivalentă de 15.000 de locuri. Să înceteze cu această atitudine faţă de Timişoara și să includă urgent în programul naţional de investiţii centura de sud cu finanţare începând din 2015, nu doar aşa steril undeva pe o hârtie. Cer ca Timişoara să beneficieze de finanţare pentru realizarea unui stadion de circa 40.000 de locuri, să se aloce fonduri şi pentru sala de sport polivalentă de 15.000 de locuri şi bazinul de înot olimpic”, a adăugat edilul.

Până acum, edilul spune că i-a trimis mai multe adrese lui Victor Ponta, căruia i-a prezentat situația diverselor obiective importante pentru oraș, dar n-a primit niciun răspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.