S-a grăbit să vină pe lume într-o stație de tramvai din Timișoara

0
317

o-femeie-a-nascut-in-statia-de-tramvai-820x300

Incredibil! Un bebeluș a venit pe lume într-o stație de tramvai din Timișoara. O femeie a născut în această dimineață într-o stație de tramvai din zona Modern.

Se pare că femeia, în vârstă de 28 de ani, a vrut să ajungă la spital cu tramvaiul, dar nu a mai apucat. O altă femeie care se afla în stație a întins-o pe jos și a asistat-o. Trecătorii au sunat imediat la 112 pentru a chema Salvarea. Când au sosit medicii la fața locului fetița se născuse deja. Tot ce au mai putut face medicii a fost să taie cordonul ombilical al copilului și să îl aspire. Atât mama cât si fetița ei sunt perfect sănătoase. „Femeia a fost dusă la Maternitatea Bega. Echipajul cu medic, în trei minute de la primirea solicitării, a ajuns la caz, s-a născut, i-a tăiat cordonul, l-a aspirat. S-au făcut toate demersurile”, spune Carmen Dehelean, director medical Serviciul de Ambulanţă Timiş.

Tânăra nu este la prima naștere. Acesta este cel de-al șaselea copil pe care la adus pe lume. La fel ca și micuta născută în stația de tramvai și ultimii patru copii s-au grăbit să vină pe lume. Toți au fost născuți în Ambulanță, în drum spre spital. Niciunul dintre cei cinci copii nu locuiește cu aceasta, ci au fost dați în grija statului, în centrele de plasament.

(Sursa foto: opiniatimisoarei.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.