S-au afișat rezultatele finale ale Evaluării Naţionale. După recorectare 246 de note au rămas la fel

0
236

evaluare nationala

S-au afișat rezultatele finale ale Evaluării Naţionale. În judeţul Timiş au fost depuse 334 de contestaţii, iar după recorectare 246 de note au rămas la fel.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, 88 de absolvenţi de clasa a VIII-a au obţinut note mai mari în urma recorectării lucrărilor. La Limba şi Literatura Română au fost depuse în total 242 de contestaţii, 178 de lucrări au rămas însă cu notele nemodificate. Aproape 60 dintre elevi au obţinut note mai mari, în timp ce cinci vor avea o medie mai mică în urma recorectării. La Matematică au fost depuse 81 de contestaţii, însă doar 21 de note au fost schimbate, nu toate însă în bine, pentru că patru elevi s-au ales cu notă mai mică decât cea iniţială, iar 17 au obţinut rezultate mai mari cu până la 1,5 puncte.

La Limba germană au fost depuse contestaţii de către elevii care aparţin minorităţilor. Unsprezece dintre ei au fost nemulţumiţi de note, iar la 8 lucrări notele au rămas la fel. Doi elevi au obţinut note mai mari, iar un elev s-a ales cu o notă mai mică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.